10 Jornada Multicultural
Durant el matí es faran diferents tallers.

L’escola Marcel·lí Moragas de Gavà celebra, aquest dissabte la seva Jornada multicultural i solidària. La festa, que suma la seva desena edició, està organitzada per l’AMPA i compta amb la col·laboració de diverses entitats i col·lectius locals.

Les activitats arrencaran a les 10.30 hores amb tallers creatius d’slime, gomes de cabell amb scrunchies, henna, maquillatge i d’elaboració de polseres. El participants obtindran un número per al sorteig d’una classe gratuïta de pilates a l’escola de ball El Muro i dos packs de productes Caprabo.

També s’obrirà el servei de bar per recollir diners per viatge de final de curs de l’alumnat de sisè i es vendran tickets per esmorzar a 3 euros que inclouran entrepà, patates i beguda. Els tickets per dinar costaran costar 3,5 euros i inclouran botifarra amb pa de pagès, patates chips i beguda.

Actuacions

10 Jornada Multicultural
Les actuacions començaran a les 11.00 hores.

Les actuacions començaran a les 11 hores i culminaran a l’hora de dinar. Per a l’escenari hi desfilaran integrants de l’Associació Cultural Andaluza, de l’escola de dansa Leonor Vives, de l‘associació de percussió Sankofa i Batutarga i de Body and Soul.