11 candidatures a les municipals de Gavà
Les eleccions municipals se celebraran el 26 de maig

Els gavanencs i les gavanenques que exerceixin el seu dret a vot en les eleccions municipals del pròxim 26 de maig, trobaran 11 paperetes de les diferents opcions que concorren a Gavà.

El PSC, partit que va guanyar les anteriors municipals, presenta a l’actual alcaldessa, Raquel Sánchez com a cap de llista. Regidora des del 2007 i alcaldessa des del 2014, és la segona vegada que encapçala les llistes dels socialistes a Gavà.

El principal partit de l’oposició a Gavà, Ciutadans-Partit de la Ciutadania, presenta com a candidat a l’el seu actual portaveu, Miguel Ángel IbáñezRegidor des del 2007, és la quarta vegada que encapçala les llistes de Ciutadans a Gavà.

També ERC, actualment amb 3 regidors, presenta com a candidat a l’alcaldia a l’actual portaveu del partit, Albert Massana.  Regidor des de fa quatre anys, és la primera vegada que encapçala la candidatura republicana.

Miguel Herrera encapçala la candidatura de PODEMOS. Fa quatre anys va formar part de la candidatura amb les sigles Gavà, Sí Se Puede (GSSP).

Mónica Parés és la candidata a l’alcaldia del Partido Popular. Regidora des del 2011, és la segona vegada que encapçala les llistes dels populars a Gavà.

Isidre Casas és el cap de llista de Junts per Gavà. És la primera vegada que es presenta com a cap de llista a les eleccions municipals. El 2016 va ser triat president local del PDeCAT i el 2018 cap de llista de Junts per Gavà, la marca electoral que patrocina Carles Puigdemont.

Gavà per la República-Primàries Catalunya presenta com a número 1 de la candidatura a Gisela Almirall.

José Antonio Menacho encapçala la candidatura de Gavà en Comú és la primera vegada que es presenta com a cap de llista a les eleccions municipals.

També per primera vegada es presenta com a cap de llista Kilian Soler per la CUP.

La resta de cares noves el resto de caras nuevas que concurren a las municipales son: Rubén Marín per A tu lado Vecinos Municipalistas i Marc Cívico per VOX, partit que concorre per primera vegada a les eleccions.