1100 participants als Jocs Escolars del 2022
Un dels moments de l'entrega de medalles

Gavà celebrat, aquest cap setmana, la cloenda de la 41 edició dels Jocs Esportius Escolars que enguany ha comptat amb 1100 participants pertanyents a una vintena entitats entre escoles, clubs i associacions i s’han practicat les diferents modalitats esportives: futbol, futbol sala, bàsquet, handbol, voleibol, poliesportiu, escacs, rítmica, atletisme, entre d’altres. Concretament han competit 8 equips de futbol sala, 7 de voleibol, 5 equips de multiesport, 2 d’handbol, 1 de beisbol, 1 de bàsquet 1 de futbol 7 i 1 d’atletisme.

Foto de família amb els participants als Jocs

Durant l’acte, celebrat a l’estadi de La Bòbila, es van lliuraran les medalles de reconeixement a tots ells i es va gaudir d’una festa amb diversos inflables. Val a dir, que en aquesta ocasió, l’esdeveniment va resultar doblement l especial perquè durant els dos anteriors s’havia pogut organitzar per culpa de les restriccions derivades de la pandèmia, període on a més cal lamentar la pèrdua del qui va ser l’impulsor dels mateixos, Juan José Sebastián. L’alcaldessa Gemma Badia va posar en valor “la seva gran tasca i dedicació” de qui considera “va ser “l’ànima del projecte”.

Durant l’acte es va recordar la figura de Juan José Sebastián

Per a Badia “poder recupera aquesta activitat és molt important perquè cal fomentar l’esport de base com un pilar per fer salut i a la vegada treballar altres valors pedagògics com la companyonia, l’esforç i la superació personal”. En aquest sentit, Badia també ha lloat “la implicació de les famílies que animen als petits i, avui són aquí per acompanyar-los en aquest merescut reconeixement i fan possible que aquesta competició es mantingui viva”. L’alcaldessa també destaca “la creixent participació de les nenes en les diferents competicions aquest es un dels camins per assolir la igualtat”.

L’actual representat del Consell del JJEE, Trini García, ha valorat molt positivament “la bona participació en aquest edició després de l’aturada pandèmica” i ha destacat “la posada en marxa de la lliga de futbol sala, una competició que esperem que es consolidi”