cartells

 cartells

Comença la campanya electoral de les municipals del 24 de maig

En aquests comicis es presenten a Gavà 12 candidatures, tres més que l’any 2011

Amb la tradicional enganxada de cartells va començar, a les 12 de la nit, la campanya electoral de les municipals de 2015 que se celebraran el proper 24 de maig. Durant aquests dies els carrers de la ciutat presenten el típic aspecte electoral amb els cartells i missatges que les diferents forces polítiques que concórrer volen transmetre a la ciutadania per aconseguir el seu vot.

 

A Gavà s’han presentant 12 candidatures, 3 més que a les darreres municipals de 2011en que van concórrer als comicis 9 candidatures i 6 d’elles van treure representació municipal.

 

El PSC es presenta amb una llista encapçalada per Raquel Sánchez que, des del 15 de febrer de 2014, ostenta el càrrec d’alcaldessa de Gavà. El PPC presenta una llista liderada per Mònica Parés que durant l’últim mandat ha estat regidora del grup municipal a Ajuntament.  CiU presenta una llista en què Ramon Castellano, regidor des de l’any 2007, torna a presentar-se com a candidat. La coalició ICV-EUiA es presenta amb Pirates de Catalunya i la llista està encapçalada per Nicolás Sanz. La coalició ERC-EV- Decidim Gavà es presenta amb Andreu Pérez Lorite que repeteix com a alcaldable. C’s ha presentat per a aquestes municipals una llista que encapçala de nou l’actual regidor Miguel Ángel Ibáñez.

 

A banda d’aquests sis partits, que actualment tenen representació al consistori gavanenc, es presenten 6 candidatures més. La CUP-Capgirem Gavà concórrer per primera vegada a les eleccions municipals i ho fa amb una llista que encapçala Jordi Casanova. Gent de Gavà-En comú es presenta a les eleccions amb José Antonio Menacho com a cap d’una llista que representa a Gavà el projecte d’Ada Colau. Gavà, si se puede! ha confeccionat una candidatura per a les municipals del 24 d maig, que encapçala  Verònica Borja, secretaria general de Podemos a Gavà. Guanyem Gavà-BEG també concórrer a les properes eleccions municipals , ho fa amb una llista encapçalada per Juan Manuel Navarro. Plataforma per Catalunya ha presentat una candidatura a Gavà amb Manuel Garcia com alcaldable. Finalment Unión Progreso y Democracia presenta per primera vegada una candidatura per a les municipals, la cap de llista és Manuela Gil.

 

Així dons els gavanencs i les gavanenque se trobaran amb 12 paperetes diferents als col·legis electorals el proper 24 de maig

 

 

 

PUBLICITAT