13 ingressats per Covid al Hospital de Viladecans

L’Hospital de Viladecans registra a dia d’avui un total de 13 ingressos per Covid-19, una xifra que segons fonts del centre, “si bé ja s’havia estabilitzat a la baixa, en els darrers dies ha repuntat una mica”.

La situació general, segons dades de la Generalitat, “no és bona” i en l’informe de la darrera setmana presentat aquest dilluns es detalla que a Gavà s’han confirmat 42 positius, el que suposa un increment de 6 casos respecte als set dies passats, i un total de 3284 casos acumulats. El risc de rebrot s’incrementa en un 25% i la taxa de reproducció del virus també puja fins a 1,24. La única dada positiva és que no s’ha enregistrat cap defunció per la malaltia.

Les vacunacions

13 ingressats per Covid al Hospital de Viladecans

Respecte a les vacunacions el 88% dels sanitaris de l’Hospital de Viladecans ja han estat vacunats contra la malaltia. Pel que fa a la resat de la població general, el ritme és lent i amb prou feines s’han vacunat el 5% dels ciutadans de Gavà. Hores d’ara encara s’estan administrant dosis als majors de 80 anys.

Salut ha comunicat avui mateix que “les persones de més de 70 anys es començaran a vacunar d’aquí 15 dies, sempre que arribin les dosis previstes”.