Albert Massana, portaveu del Grup Municipal d'ERC
Albert Massana, portaveu del Grup Municipal d'ERC

Això va de projecte de ciutat. No volem carregar-nos les millors terres agrícoles, ni volem eliminar el corredor biològic, ni agreujar l’impacte ambiental sobre el clima, ni volem destruir el paisatge del delta. El projecte d’ERC no és aquest. No volem un projecte que la ciutadania rebutja enquesta rere enquesta, i que no necessitem: el creixement anual de Gavà és de 75 habitants, demanda coberta per les obres i rehabilitacions al nucli antic, i amb la sortida al mercat d’habitatges buits per motius generacionals.

Considerem hipòcrita la política ambiental de l’Ajuntament. Ens volen rentar el cervell amb pintura verda i campanyes propagandístiques com el “Gavà Naturalment”. Diuen que vetllen pel medi ambient i la protecció de l’entorn, mentre promouen projectes i polítiques altament lesives per al territori, amb un fons d’inversió especulatiu internacional com a màxim beneficiari. I després, amb els diners de tots, caldrà mantenir un nou barri, patir els embussos i la contaminació, i perdre els productes agrícoles de proximitat. Si ara ja amb prou feines poden satisfer el manteniment dels actuals barris, ens pretenen fer creure que hi guanyarem res? Créixer per créixer és d’estúpids. Diuen que faran 176 hectàrees de parcs, jardins i espais lliures… quan ara els espais lliures ja hi són, i agrícoles ocupen TOT el sector. Ja n’hi ha prou. Recordem que encara estem patint els efectes de la presa de pèl quan ens van encolomar l’abocador del Garraf.

La ciutadania de Gavà vol parlar. Farem una manifestació el 14 de març que volem que sigui massiva, i una recollida de signatures per forçar una consulta ciutadana. Necessitem que vinguis a la manifestació, que signis la petició de consulta, i que el dia de la consulta votis per salvar la ciutat d’aquesta enorme agressió ambiental. El futur de les noves generacions està en perill. Pensa-hi.