Adisga (Associació de Familiars de Discapacitats Intel·lectuals de Gavà) celebrarà aquest proper dissabte a l’Espai Maragall la seva dinovena Festa de la Diversitat. Els propis integrants de l’entitat són els que l’han desenvolupat i tirat endavant i, per tant, seran els protagonistes absoluts de la iniciativa.

L’espectacle es porta a terme cada any per aquestes dates per celebrar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat que és cada 3 de desembre. Segons Pedro Manuel Corvillo, president d’Adisga, aquesta festa “té per nosaltres un significat molt important perquè treballem molt en aquest espectacle el que és l’art dels nois”.

Enguany la festa tindrà dues novetats: d’una banda hi participarà una companyia de teatre de Barcelona integrada per actors amb síndrome de Down, i per l’altra els alumnes de l’escola Maria Felip “presentarà un espectacle molt bonic amb un ball d’inclusió, que és el que volem treballar ara molt, la inclusió, que estarà present en molts dels nostres espectacles”.

La Festa de la Diversitat, que està oberta a tota la ciutadania, començarà a les 18:00h. del dissabte, 2 de desembre, a l’Espai Maragall. Les taquilles estaran obertes des de mitja hora abans de l’inici de l’espectacle per poder recollir les entrades que, per cert, són totalment gratuïtes ja que “el que volem aquest dia és mostrar les capacitats dels nostres nois, al llarg de tot l’any ja fem les nostres actuacions per recaptar fons però el dissabte és un dia per compartir amb tothom”.