La presentació serà el 22 d'abril a partir de les 19 hores a l'Espai Maragall
La presentació serà el 22 d'abril a partir de les 20 hores a l'Espai Maragall

Divendres, 22 d’abril, tindrà lloc la presentació del llibre de poesia i art titulat “Petges/Huellas”, a partir de les 20 hores, a l’Espai Maragall. L’escriptor, Joan Albert de la Peña Guasch, i el pintor, Antonio Hervás Amezcua, presenten aquesta obra en un recital de poesia, música i art.

Joan Albert de la Peña explica que després de publicar el seu darrer poemari estava “sumit en el parèntesi d’una improductiva abúlia creativa. Llavors em va venir a la ment una vella idea, un antic projecte tantes vegades iniciat, abandonat i reprès d’escriure haikus”. I el que en principi no havia de ser “quelcom més sòlid que un pur entreteniment, va convertir-se en un llibre fet en col·laboració amb el pintor Antonio Hervás”, un artista a qui admira per “la força i expressivitat de les seves pintures”.

D’altra banda, Hervas Amezcua assegura que “els poemes a mode de haikus de Joan Albert de la Peña, en conjunt amb la meva obra artística, han creat un espai estètic amb un doble sentit. No solament les pintures poden desvetllar ressonàncies inèdites en els poemes; també l’atenta lectura ha originat en mi una mirada diferent i matisada sobre la meva obra”.

Tots dos n’estan molt contents del resultat. De la Peña confia i desitga que el lector “gaudiu de la fusió dels nostres mons. Per a mi ha estat, sens dubte, tot un plaer, una experiència única, enormement positiva i enriquidora poder-ho fer”. En la mateixa línia s’expressa Hervás Amezcua: “Em fa molt feliç poder compartir amb els lectors, la confluència dels nostres camins, la lluminosa poesia de Joan Albert i les imatges de les meves pintures, impecablement publicades, en aquesta acurada edició d’Ònix editor”.

Més informació i venda d’entrades per a la presentación del llibre a www.espaimaragall.cat