L’Esbart Brugués estrenarà un projecte totalment renovat en guió, vestuari i amb música en directe
L’Esbart Brugués estrenarà un projecte totalment renovat en guió, vestuari i amb música en directe

L’Esbart Brugués posarà en escena el 22 de desembre a partir de les 18 hores a l’Espai Maragall amb un munt de novetats la versió d’Els pastorets de Josep Maria Folch i Torres, en versió teatralitzada i amb la dansa com a gran protagonista.

Fa 10 anys que l’Esbart Bruguers va crear Els pastorets dansen, un espectacle únic en tot el país. Durant 9 anys per l’escenari de l’Espai Maragall van desfilar membres de l’Esbart de totes les edats recreant tots i cadascun dels episodis de l’arribada del Nen Jesús, amb els pastors Lluquet i Rovelló i totes les batalles entre el bé i el mal amb àngels i dimonis, amb el sempre impactant Satanàs vingut directament de l’infern.

Però enguany com van anunciar l’entitat fa mesos s’estrenarà l’espectacle un projecte totalment renovat en guió, vestuari, els decorats i les projeccions i amb música en directe tal com explica el director de l’entitat Joan Martí. “El guió és completament nou, fet per mi i adaptat al segle XXI. Els personatges dels pastors el Lluquet i el Rovelló ja no hi son i ara tenim al Pau i el Pol. Satanàs i Llucifer els mantenim però amb un caire molt més fresc i divertit”

Les músiques també son noves avança Martí “ els dimonis ballen a ritme de Rock and Roll anglès amb cançons de AC/DC, Europe o Deff Leppard. Els pastors a ritme de músiques catalanes de grups com Jordi Ninus, Roba Estesa o Buhos. La música serà en directe amb l’Aula de Música Soler de Gavà”.

Tots els integrants estan molt il·lusionats ” hi ha els lògics nervis perquè és un espectacle totalment nou, volem que tot surti molt bé i que agradi a tothom”.

El preu de la funció costarà de 6€ però 1€ de cada entrada va destinat a la Marató de TV3.