25 anys de la Illa de Gavà
La Festa es farà la Torre Lluc

L’Associació de Comerciants de l’Illa de Gavà organitza, aquest dissabte, una festa per celebrar el 25è aniversari de l’existència de l’entitat. Les activitats es faran al parc de la Torre Lluc a partir de les 21 hores i es comptarà amb ball amb orquestra en directe, foodtrucks i restauració de proximitat, sorteig d’una tauleta i d’un patinet elèctric i coca, cava i crispetes per a tothom, així com un fotomatón.

Des de per l’Associació de Comerciants de l’Illa del Centre, es mostren contents per poder viure aquesta revetlla, que té una doble raó de ser, “d’una banda fer caliu i ciutat, i de l’altra, agrair a la clientela la seva fidelitat i seguir dinamitzant el petit comerç”, que ara tot just es troba immers en època de rebaixes.

Festa al barri del Centre

La vetllada que s’ha convertit un clàssic de l’estiu a Gavà, es fa en paral·lel amb la festa del bari del Centre. En aquest cas però, la revetlla es viurà a la plaça Major, on actuarà el grup gavanenc “Vintage Gramola”, als quals ja vam poder escolar recentment durant la festa major. Es tracta d’un quartet foramt per una veu (Núria Almazán), trompeta (Cesc Miró), guitarra i ukelele (Javier Vaquero) i contrabaix (Pep Rius). Tots ells músics, mestres de música i membres d’altres bandes amb un ampli bagatge musical, que han decidit emprendre aquest viatge cap a una exploració de sons captivadors basats amb un ampli repertori que recull tot tipus de temes moderns des del principi del jazz fins als repertoris més anys vuitanta. Tot encapsulat en una òptica “retro”, “vintage”. L’actuació començarà a les 22 hores.