25 anys de la Marxa del Garraf
Les activitats, que es faran a la Torre Lluc, arrencaran dissabte, 21 de setembre.

La Unió Muntanyenca Eramprunyà celebra, aquest 2019, la seva edició número 25 de la Marxa del Garraf raó per la qual ha decidit organitzar tot un seguit de propostes lúdiques i divulgatives per posar en valor aquesta efemèride.

Les activitats, que es faran a la Torre Lluc, arrencaran dissabte, 21 de setembre, a les 18 hores amb la inauguració d’una exposició retrospectiva d’aquesta caminada. Tot seguit, hi haurà una trobada de voluntaris que participaran en una gimcana i, a partir de les 19.30 hores, tindrà lloc la presentació de la Marxa del Garraf 2019 prevista per al 10 de novembre que continuarà amb la projecció d’un audiovisual amb imatges de les marxes organitzades en els diferents anys.

Diumenge, 22 de setembre, les activitats donaran inici a les 9.30 hores amb una xocolatada, una caminada per a nens i nenes de 4 a 12 anys i un aperitiu final a les 12 hores.

Què és la Marxa del Garraf?

La Marxa del Garraf és una caminada no competitiva oberta a qualsevol persona respectuosa amb la naturalesa, i té com a objectiu donar a conèixer els paratges més purs que ofereix el Massís del Garraf.

Dues modalitats

  • La Garraf 48, amb una distància de 48 quilòmetres i que forma part del Circuit Català de Caminades de Resistència.
  • La Garraf 21, amb una distància de 21 quilòmetres.

La Marxa del Garraf va ser creada l’any 1994. Amb un total de 48 quilòmetres, passa per 5 municipis (Gavà, Castelldefels, Sitges, Olivella i Begues) per senders i d’altres camins, amb un desnivell acumulat lleugerament superior als 3.000 metres, assolint la cota més elevada a Campgràs i Serra de la Guàrdia (525 m) i la més baixa a Garraf, a nivell de mar.