Gavà ja té tot a punt per a una nova edició del Castaween, una programació cultural i lúdica que conjumina dues tradicions pròpies de Tots Sants: La Castanyada i Halloween.

Les activitats començaran el 26 d’octubre, a les 17 hores, amb un taller de maquillatge de Halloween. Les persones interessades en aprendre a maquillar-se i caracteritzar-se dels personatges més terrorífics tenen tota la informació a les xarxes de @Gavajove o poden trucar al telèfon 618 76 27 72. A les 17,30 del mateix 26 d’octubre la Biblioteca Josep Soler Vidal acollirà una sessió de narració oral per a totes aquelles persones valentes que a vegades tenen por. Anirà a càrrec de Judith Navarro i les inscripcions es poden fer per telèfon 632 63 92 30 o be presencialment a la Biblioteca.

Del 29 d’octubre al 7 de novembre a la plaça de Francesc Macià estarà instal·lat el “Circo del terror familiar”. Tenen tota la informació i venda d’entrades a www.circodelterrorfamiliar.es.

Dissabte, 30 d’octubre, a partir de les 18 hores, serà el moment d’una de les activitats més esperades: el “Túnel del terror” al Parc de la Torre Lluc. Organitzada per els i les joves de la comissió de Halloween de l’Espai Jove La Casa Gran. Més informació i reserva d’entrades a www.gavajove.cat. A les 20 hores es farà una Marató del cinema de terror a l’Espai Maragall amb la projecció de Alien (1979, Ridley Scott) i Verónica (2017, Paco Plaza). La entrada és gratuïta. Més informació i reserva d’entrades a www.espaimaragall.cat.

Finalment diumenge 31 d’octubre a partir de les 18 hores l’AMPA del col·legi Santo Ángel torna a organitzar l’activitat “El bosque maldito” al parc del Calamot. Més informació i reserva d’entrades a l’Instagram de l’AMPA. I a las 18 hores hi haurà venda de castanyes al costat de l’església de Sant Pere a càrrec de l’Agrupament Escolta Roc del migdia.