3 escoles fan paneres de Fira
Paneres elaborades per les escoles.

Una altra de les novetats en la present edició de la Fira d’Espàrrecs de Gavà és la participació de tres centres educatius en el concurs exposició de paneres de fruits del camp que, durant el cap de setmana, es pot visitar a la plaça de Francesc Macià. En aquesta nova activitat hi han pres part els col·legis Immaculada Concepció i Santo Ángel i l’escola Salvador Lluch presentant creacions fetes amb llavors.

Segons ha explicat el president de la Cooperativa Agropecuària de Gavà, Josep Pañella, “el que s’ha fet és que un parell e famílies pageses, la Sant Feliu i la Piñol Margarit han acudit en aquests centres per donar les explicacions pertinents als nens i nenes sobre com materialitzar aquesta mena de treballs. L’alumnat ho ha acollit molt bé i la pagesia també ha valorat molt positivament aquesta experiència. Realment estem prou satisfets”.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, també veu amb molt bons ulls aquesta idea i espera que “pugui tenir continuïtat, de manera que altres centres també s’hi sumin en altres edicions i així es facin seva la Fira”.