35.000 hores de pràctica esportiva en 9 equipaments municipals
Terreny de joc a can Torelló

L’Ajuntament de Gavà ha comunicat a una vintena d’entitats esportives i clubs del municipi la disponibilitat d’usos i distribució dels equipaments per a la pròxima temporada
 2022-2023 amb més de 30 espais distribuïts en 9 instal·lacions municipals. Segons el consistori, “aquesta oferta permetrà més de 35.000 hores de pràctica esportiva durant la temporada perquè puguin desenvolupar els seus projectes en les millors condicions. Uns projectes en què participen 3.600 nens i nenes de Gavà”.

El govern municipal vol remarcar “la importància de les entitats i clubs esportius en el foment de l’activitat física entre els infants, així com de la tasca fonamental que realitzen en la formació de les persones i en la transmissió dels valors a través de la pràctica esportiva”. Així, tot i ser conscient que “cal millorar i ampliar les instal·lacions esportives actuals”, reitera “la voluntat de continuar desplegant un Pla Director d’equipaments esportius per anar absorbint les demandes de les entitats esportives”.

L’Ajuntament asegura que l’esport i l’activitat física que promou es basa en “el foment de l’esport femení, fins a l’assoliment de quotes d’igualtat a tots els nivells, especialment entre nenes i nens de Gavà” i també en “la protecció de projectes sòlids i arrelats a la ciutat, que puguin situar el municipi com referent en l’educació, el respecte al medi ambient i el foment d’una vida saludable a través de l’activitat física”

A la Zona Esportiva de Can Torelló s ́amplia l’oferta de futbol base. Acollirà els nous
equips de futbol base i femení del Club de Futbol Gavà que entrenaran i competiran
en aquest equipament, mentre que el primer equip continuarà disputant els seus partits
a l’Estadi La Bòbila.

A més, segueixen a Can Torelló l’Escola de Futbol Gavà i les diferents categories del
Club de Futbol Gavà Mar.

Per la seva banda, el camp de Can Tintorer continuarà acollint els equips de
l’Sporting Gavà, així com els dos clubs de veterans (Agrupació de Futbolistes
Veterans de Gavà, i Agrupació de Veterans Los Molinos de Gavà), que avançaran l’horari
dels seus entrenaments.

La resta d’entitats i club esportius de Gavà, de forma general, mantindran els
horaris de la temporada 2021-2022, donant així continuïtat als seus projectes esportius