Miguel Ángel Ibáñez
Miguel Ángel Ibáñez repeteix com alcaldable de Ciutadans

Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (Cs) va presentar el passat divendres la seva candidatura per les eleccions municipals del proper 26 de maig. Miguel Ángel Ibáñez repeteix com alcaldable de la llista que presenta dues incorporacions independents de pes específic dins de la societat gavanenca. D’una banda, Sergi Engli, qui fou regidor pel Partit Popular (PP) a Gavà entre 2003 i 2015 i president de la casa de València de Gavà des de 2011, incorporat a la sisena plaça de la llista. I de l’altre banda Jaume Tutusaus, cap del servei de Secretaria de l’Ajuntament de Gavà des de 1984 i fins l’any passat, que tanca la llista.

Ibáñez va assegurar, en relació a la proposta de la seva candidatura, que “Gavà necessita un projecte nou, un projecte viu, tenim que tornar a portar l’alegria a Gavà, l’alegria de ser gavanenc, i l’alegria i la il·lusió de viure i treballar en una ciutat viva i amb moltes activitats”.

El cap de llista taronja va voler també destacar que les dues incorporacions independents “reforcen, i molt, la nostra candidatura, i tot i que provenen de mons diferents conflueixen a la nostra llista i ens aporten punts de vista diferents i propers a la vegada”.

Respecte a Engli, Ibáñez destaca que “sempre vam tenir una relació molt bona que va continuar després que deixés l’Ajuntament, i finalment li vaig demanar que s’incorporés a aquest projecte, així que vam parlar, vam mirar el que volíem per Gavà i vam veure que hi havia molts punts de coincidència i finalment, de manera afortunada per nosaltres i per Gavà, ha donat el pas endavant i està a la candidatura en un lloc de sortida, evidentment”.

I respecte a Tutusaus, l’alcaldable taronja ha destacat que “és una persona amb la que sempre hi ha hagut una afinitat personal molt important i que, quan li vaig proposar, ell va veure el programa i la persona i va donar també un pas endavant tot i que de manera diferent, en aquest cas tancant la llista i donant aquest suport al projecte que nosaltres tenim per Gavà”.