4 aniversari de La Casa de Andalucía
Actuació del balet de la Casa de Andalucía de Gavà.

La Casa de Andalucía de Gavà ha celebrat, aquest dissabte, a la plaça de Jaume Balmes una festa amb motiu del seu quart aniversari d’ençà de la seva refundació. Per a l’ocasió, l’entitat regional va preparar tot un seguit d’actuacions de ball a càrrec dels 11 quadres, dels 13 que integren l’associació i, a partir de les 20.00 hores va donar inici una marató de sevillanes on tothom qui ho va voler si va poder sumar.

La celebració va culminar amb la I Zambombá Flamenca Ciudad de Gavà a càrrec dels coros rocieros Hermandad Rociera de Rubí y Arenas del Camino de Vilafranca del Penedès que van interpretar Nadales al voltant d’una foguera.

Segons la presidenta de la Casa de Andalucía, “amb aquest acte volem mostrar a la ciutadania tot allò què fem, i presentar els nostres grups, que cada vegada són més. A la vegada, ens volem sumar al actes festius de Gavà, una ciutat amb entitats molt vives, i nosaltres també hi contribuïm”.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, va lloar “la vitalitat” de la Casa de Andalucía, “una entitat amb un massa social important i creixent que impulsa nous projectes, alguns amb un destacable i valuós component de compromís social, com és el grup d’inclusió Nuevas Raíces”, Sánchez s’ha compromès, des de l’Ajuntament, “a seguir treballant al vostre costat, de la mà, per poder cobrir, poc a poc, les necessitats que teniu i millorar la vostra situació”.

L’activitat també va tenir la seva vessant solidària ja que es van recollir joguines noves, no bèl·liques i no sexistes per a la campanya “A Gava, cap infant sense joguines”