Aquest mes d’abril tornen les aules d’estudi nocturn, un espai habilitat a la Biblioteca Josep Soler Vidal adequat per poder concentrar-se i preparar els temuts exàmens. Es tracta d’un servei consolidat, amb molt bona acceptació, que promou i facilita l’estudi entre els i les joves.

Les aules d’estudi nocturn estan obertes durant tres períodes a l’any, que es corresponen amb les èpoques d’exàmens. Aquest 2022 el servei ha mantingut els dies d’obertura, cobrint les necessitats dels i de les joves de la ciutat, sobretot en aquest període d’abril a juny, on durant aquests exàmens finals, els i les joves necessiten aquest servei a la ciutat.

El servei estarà obert de dilluns a diumenge, del 4 d’abril fins al 22 de juny. L’horari del servei és, de dilluns a divendres, de 20 a 1 h, i dissabtes i diumenges de 19 a 24 h. Els dies 1, 8, 15, 22 i 29 de maig, l’horari del servei serà de 18 a 24 h. Cal destacar, també, la marató d’estudi prevista per al dia 5 de juny, en què les aules d’estudi estaran obertes de 12 a 24 hores.

Aquestes aules d’estudi nocturn disposen de més de 80 punts d’estudi, tot i que el nombre de places es pot ampliar obrint nous espais per a l’estudi en altres sales.

Podeu consultar el calendari de les aules d’estudi nocturn mitjançant el calendari de butxaca que es pot trobar a les biblioteques de Gavà i a l’Espai Jove La Casa Gran o al web de Gavà Jove.