40 aniversari del barri Àngela Roca
El sopar es farà a la plaça Llibertat.

L’AAVV d’Àngela Roca celebra els seus 40 anys d’història. Per tal de commemorar aquesta efemèride, l’entitat ha preparat tot un seguit d’actes per als propers dies 16 i 17 de juny, a la plaça Llibertat.

El programa començarà el dissabte a la tarda, amb una exhibició a càrrec dels castellers Sarrià, els castelleres de l’Adroc i els de Gavà i continuarà amb l’actuació de l’esbart de Brugués. A la nit, a partir de les 21.30 hores, es podrà compartir un sopar preus populars. Els tiquets es poden recollir al local de l’associació de 17 a 20 hores. Tot seguit es farà ball amb música d’orquestra fins la matinada.

Diumenge,17 de juny, les activitats previstes són un cercavila de gegants i gegantins, activitats infantils i concursos, festa de l’escuma i xocolatada desfeta per berenar. També s’habilitarà una barra amb servei de bar a preus populars.

Després d’aquesta festa l’entitat celebrarà, com és tradició, la revetlla de Sant Joan la nit del 23 de juny, amb música i ball fins la matinada. Es preveu la presència de la Companyia General del Foc que farà esclatar uns focs d’artifici.