46 aniversari de la Penya Blaugrana de Gavà

Una cinquantena de persones es van trobar aquest diumenge per celebrar els 46 anys d’història de Penya Blaugrana Gavanenca. Va ser en el marc d’un dinar al restaurant Mar de Pins on, en nom de FC Barcelona, hi acudí l’exjugador Ramon Maria Calderé, qui a més, durant algunes temporades va entrenar el CF Gavà i també és membre dels veterans del Barça. Per part de l’Ajuntament de Gavà es va comptar amb la presència dels tinents d’alcaldes Jordi Tort i Ester Zamorano. Entre tots ells hi va haver intercanvi d’obsequis.

El president de la penya, Jordi Garcia, va expressar la seva “satisfacció per l’èxit de l’esdeveniment” on assegura, “vam gaudir de molt bon ambient, intercanvi de regals, un gran pastís i la Copa del Rei que el club ens va cedir per a la festa”

Val a dir, que la Penya Blaugrana Gavanenca és de les més històriques que hi ha, ja que ocupa la posició número 51 de les quasi 1500 que hi ha repartides per tot el món. Jordi García es mostra “orgullós” d’això i espera “poder seguir endavant incrementant la massa social, que actualment suma uns 60 socis”.

L’entitat es troba per veure els partits del Barça a la seva seu, ubicada al local Tinc Gana del carrer Sant Pere i la idea es poder reactivar progressivament altres activitats aturades per la pandèmia, com les excursions i les calçotades.