47 aniversari del Barri Ausiàs March
Les activitats es faran a la plaça del Primer de Maig

El barri d’Ausiàs March de Gavà celebra aquest diumenge el seu 47è aniversari amb una festa. Les activitats tindran lloc a la plaça del 1er de Maig i arrencaran voltant de les 10.30 hores amb una esmorzar popular gratuït a base de xocolata desfeta i xurros. Tot seguit, i fins les 13.30 hores, els més petits gaudiran de diversos jocs d’animació infantil.

Al migdia se servirà un dinar popular a base de botifarra amb mongetes. El menú es completarà amb pa i beguda i té un preu de 4.50€ pels socis i sòcies i de 5.50€ per als no socis. Es recomana comprar el tiquet anticipadament a la seu de l’associació.

Tot seguit, els petits podran gaudir d’un taller de circ on, per exemple, podran crear les boles de malabars i practicar.

El president de l’AAVV d’Ausiàs March, Julio Tenorio, anima a tothom a “participar” assegurant que “de ben segur que farà bon temps” i recorda que “l’entitat veïnal segueix ben viva, oferint, durant tot l’any, diferents activitats”. Una de les noves propostes és un curs de llengua romaní i de cultura gitana, gratuït, que es farà al propi local social i que donarà inici dilluns, 26 de novembre, a les 17.30 hores. Tenorio assenyala que “la idea ha tingut una gran acollida” i avança que “un altre dels cursets programats serà un d’aprenentatge de castellà, que començarà el 4 de desembre, per persones nouvingudes amb l’objectiu d’ajudar-les a integrar-se”.

Tenorio també fa saber que, aquest any, el Pare Noel farà una parada a l’associació perquè tothom qui ho vulgui li pugui lliurar la seva carta.