Gavà Dates
El 20 de febrer es farà la quarta edició del Gavà Dates

Aquest dissabte, 20 de febrer arriba a Gavà la quarta edició del Festival de Cinema Interactiu Gavà Dates, que organitza Visual Group Films. Aquesta edició es farà amb limitació d’aforament i amb totes les mesures sanitàries vigents, però sense perdre la filosofia amb la que va néixer el festival: que la gent passés una bona estona amb un espectacle interactiu on hi tenen cabuda curtmetratges i sketchs de teatre.

Al menys així ho manifesten els dos creadors del Gavà Dates, Sergio Barnés i Jordi Castejón: “La nostra intenció és que cada edició sigui diferent, que tingui l’essència del sistema interactiu però que el públic vingui cada any i vegi una cosa diferent i no pugui dir que ja ho va veure l’any passat”.

El Sergio i el Jordi van fer durant el confinament domiciliari de l’any passat una sèrie d’Instagram Lives amb els personatges de les Baby Sister, que, atenció, faran una aparició també en aquesta nova edició del Gavà Dates ja que “volem donar-li un toc d’humor, que la gent sàpiga que Gavà Dates és amor però sobretot és humor”.

La qüestió de l’humor no és pas secundària ni molt menys, ateses les circumstàncies actuals que vivim tots: “Ara es valora molt tot allò que fa temps que no es pot viure en directe, i viure-ho ajuda molt a sentir-te millor, però si en altres anys hem tocat temes com el drama o la melancolia, enguany hem anat directament a l’humor tant en els curtmetratges com en els sketchs perquè volem que la gent desconnecti mentalment i s’ho passi bé”.

Respecte als curtmetratges, per l’edició d’enguany s’han rebut més de 100 peces de les que finalment s’han escollit quatre, que són les que votaran els assistents a la gala. A més, el públic també podrà participar activament en els curts interactius rodats per l’organització, i que també es projectaran en el decurs de la gala. Enguany el sistema serà “mitjançant l’escanejat de codis QR, el públic farà d’aquesta manera les votacions i el sistema ens farà arribar a nosaltres el resultat”.

L’espectacle començarà a les 19:00 hores, a l’Espai Maragall.