5 concurs de guarniments de Nadal
Foto de grup amb els guanyadors d'aquesta edició.

Aquest diumenge a la tarda s’ha fet públic el veredicte dels concurs de guarniments nadalencs de les parades del comerç local del Mercat de Sant Nicasi que, des de divendres a la tarda, i durant tot el cap de setmana, s’ha pogut visitar a la Rambla. Enguany han estat 18 els establiments participants, dels quals 9 n’han esdevingut finalistes. Finalment s’han lliurat 5 premis.

El primer guardó ha esta per Imagina i Crea, botiga dedicada a les manualitats tèxtils, i de la qual s’ha valorat l’encertada col·locació del producte, l’adequació amb la temàtica nadalenca i l’actitud i dinamització per part dels paradistes en imatge, vestuari, maquillatge i en interacció amb els visitants.

El segon premi l’ha rebut El taller de Analía, especialistes en el treball amb goma Eva, i que han rebut elogis pel seu sentit estètic i l’elegància de la parada, així com per la bona distribució del producte de cara a la venda.

El tercer premi l’ha guanyat Todo Hogar. Aquí el jurat n’ha destacat la decoració amb essència nadalenca, molt en la línia dels mercats de referència com el de Santa Llúcia, i l’actitud de venda dels paradistes.

El quart premi ha estat per a Crochetare per la calidesa i harmonia dels colors i la calidesa en l’exposició del producte així com la bona transmissió de l’essència del negoci.

El cinquè i darrer premi ha estat per a Tres Paraguas, per la utilització de material reciclat i sostenible en les creacions fetes per decorar l’espai i per l’interacció amb la clientela.

El jurat ha estat integrat per Esther Escofet, de l’Esplai l’Amistat; Jordi Díaz, del Taller de Música de Gavà, Pilar Sánchez, de l’Associació Veïnal i Cultural Ausiàs March; Isabel Rodríguez, d’Adisga; Eva Martínez, tècnica de comerç de l’Ajuntament i Virginia Vargas, directora de la Unitat de Comerç, Turisme i Fires.

Durant el lliurament, l’alcaldessa Raquel Sánchez va posar en valor “la professionalitat i proximitat del petit comerç de la nostra ciutat” i, després d’agrair-los la seva “implicació aquest Sant Nicasi”, els ha desitjat “una bona campanya de vendes de Nadal”.