50 noies se sumen a la sortida del Club Ciclista Ratpenat
El CC Ratpenat va dedicar la sortida de diumenge a les dones

Unes 50 noies es van sumar aquest diumenge a la sortida organitzada pel Club Ciclista Ratpenat. L’entitat va voler dedicar l’activitat a les dones amb motiu de la recent commemoració del 8 de març i, per tal de poder fer assequible la pedalada a tothom, van adaptar el recorregut a qualsevol modalitat de bici i perquè no fos excessivament dur. El president d’aquest club, Manel Merino, precisa que “es tractava d’obrir la sortida que fem cada diumenge a més gent, especialment a les dones que cada vegada són més presents en aquest esport, i per això vam adaptar l’itinerari, que es va reduir a 30 quilòmetres, enlloc dels 100 habituals”.

La passejada es va fer sense problemes. Va partir a les 9 hores de la plaça de Jaume Balmes i es va dirigir fins a Viladecans, es va encerclar la zona de l’aeroport i es va reprendre el camí de tornada. L’activitat es va adaptar a la situació sanitària, per això la mascareta va ser obligatòria i es van fer grups de 10 en 10, respectant les distàncies de seguretat per minimitzar els risc de contagi.

Segons Merino, “va ser una matí molt maco. El dia va acompanyar i l’ambient va ser fantàstic”. Manel Merino també posa en valor “el ciclisme femení, que cada vegada creix” i com a exemple concreta que “no fa gaire la nostra entitat amb prou feines comptava amb una dona i ara en sumen 30 dels 250 socis totals”.

Durant la matinal també és van regalar ampolles d’aigua per dur a la bicicleta entre les participants.