56 Paneres participen en la mostra agrícola de la 68 Fira

Novament el pavelló Jacme March acull la mostra agrícola de Fira d’Espàrrecs de Gavà una veritable sala d’exposicions amb les tradicionals paneres de fruits del camp que les famílies pageses de la ciutat preparen amb grans dosis de paciència i moltes hores de dedicació. Enguany es poden admirar 56 creacions

Lots d’Espàrrecs

Després de valorar totes les paneres participants, el jurat ha donat a conèixer el resultat de la seva deliberació, els esperats premis a cada categoria. En la de lots d’espàrrecs, origen de la mostra, el primer premi ha estat concedit a Narcís Sanfeliu. El segon premi ha estat per a Joan Codinach i el tercer premi l’ha rebut Marga Raventós

El primer premi ha estat concedit a Narcís Sanfeliu
El segon premi ha estat per a Joan Codinach
El tercer premi l’ha rebut els lots Marga Raventós

Cistelles de qualitat

En la categoria de paneres de qualitat de verdura fresca, el primer premi ha estat per a la Família Vives Rosa, el segon premi ha estat atorgat a la família Purset Tarrida i el tercer premi l’ha rebut Martí Vives.

El primer premi ha estat per a la Família Vives Rosa
El segon premi ha estat atorgat a la família Purset Tarrida
El tercer premi l’ha rebut Martí Vives

Paneres artístiques de verdura fresca

En la categoria de paneres artístiques fetes amb verdura fresca, el primer premi ha estat atorgat a Carme Roig amb una recreació d’una sirena a la platja de Gavà, el segon premi ha estat per a la família Reyes Lladó per la reproducció d’una fada al bosc i el tercer premi ha estat per a Júlia, Cèlia, Carla, Elena, Claudia i Paula per la recreació d’una carpa de circ.

El primer premi ha estat atorgat a Carme Roig
El segon premi ha estat per a la família Reyes Lladó
El tercer premi ha estat per a Júlia, Cèlia, Carla, Elena, Claudia i Paula.

Llavors

En paneres artístiques fetes amb llavors el primer premi ha estat per la família Margarit Piñol amb una quadre amb dues dones vestides d’època, el segon premi ha estat per a Joan Margarit amb la reproducció d’un bosc amb un llac i uns cèrvols, i el tercer ha recaigut en Maria Antònia Piñol per un quadre amb la figura d’una àvia envoltada dels nets.

El primer premi ha estat per la família Margarit Piñol
El segon premi ha estat per a Joan Margarit
El tercer premi ha recaigut en Maria Antònia Piñol