Market WoW Gavà
La paradeta de Calçats Larruy, aquest migdia a la plaça Major

L’associació comercial WoW Gavà organitza avui divendres, 8 de setembre, i demà dissabte al matí una nova edició, la sisena ja, del Market WoW Gavà. Es tracta, com en les edicions anteriors, de treure la botiga literalment al carrer: els comerços que s’hi volen apuntar treuen part dels seus productes al carrer per fer allà mateix la venda.

Tot amb l’objectiu de “fer fora els estocs i acabar de rematar una mica les rebaixes d’estiu”, en paraules de Patricia Salmerón, dinamitzadora i tècnica comercial de WoW Gavà. L’entitat sol fer un parell o tres d’aquests Market WoW Gavà al llarg de l’any ja que “és una manera de treure l’estoc final en certes èpoques com final d’estiu, rebaixes o primavera”. I sembla que no els va malament perquè la iniciativa “normalment té una bona acollida, la gent s’anima i va fent compres de rebaixes de darrera hora”.

Organitzar el Market WoW Gavà, a més, serveix també a l’associació per “dinamitzar la zona comercial de Gavà, tota la zona de vianants, tot i que també hi ha comerços fora d’aquesta zona que hi participen i fan promocions especials en aquests dies que posem en marxa el Market WoW Gavà”.

Roser Valderrama, de Calçats Larruy, ens confirma des de la seva paradeta tot just a la plaça Major que “aquesta iniciativa ens serveix per donar sortida a algunes sabates que ens queden una mica desparellats, és una manera de treure gènere que a la botiga ja no posem i aquí traiem en liquidació”.

És de la mateixa opinió Carolina Barroso, de Barroso Esports: “Ens hi hem apuntat a aquesta iniciativa per tal de treure estoc que tenim de darrers números i liquidar parells”. Barroso creu que aquesta és “una bona iniciativa ja que va bé liquidar els estocs de les darreres unitats que et queden a l’acabar cada estiu o cada l’hivern, i així pots acabar de rematar cada temporada”.

El Market WoW Gavà es posa en marxa avui, al matí i a la tarda, i demà al matí també amb activitats familiars al carrer com ara màgia o jocs amb bombolles de sabó.