7 arbres guarnits per viure el Nadal a Gavà
Arbre de la Torre Lluc

Gavà llueix ben engalanat aquests dies per gaudir com cal d’aquestes festes tan entranyables . Enguany es compta amb 1.439 punts lluminosos distribuïts per tota la ciutat i en diferents formats, com ara banderoles en columnes d’enllumenat, de cordó, esferes i bandes lluminoses.

En conjunt, es tracta de llumeneres amb bombetes LED

La renovació que s’ha anat realitzat en els darrers anys permet un major estalvi energètic responen així a un criteri d’eficiència energètica. En conjunt, es tracta de llumeneres amb bombetes LED, de baix consum i que fan que la il·luminació nadalenca sigui el més eficient i sostenible possible.

Els arbres de Nadal també són els grans protagonistes. Junt amb el gran arbre de la Torre Lluc n’hi ha instal·lats a l’avinguda del Mar a tocar del passeig Marítim, al parc del Mil·lenni, a la Rambla a l’altura de l’Illa de vianants, al carrer Roger de Flor, a la plaça Catalunya i a l’inici del passeig Maragall.

Arbre situat a la Rambla

Aquesta decoració nadalenca es completa amb l’esperat i concorregut Bosc Encantat a la Torre Lluc i també permet il·luminar i guarnir les principals zones comercials del municipi i de més afluència de gent. Un ambient que contribuirà a la dinamització de l’activitat comercial. Enguany, sota el lema “A Gavà, el comerç ens encanta” es vol per promocionar el comerç de proximitat i posar en valor la seva qualitat i el tracte proper dels botiguers locals, raó per la qual Wow Gavà i el mercats municipals, amb el suport de l’Ajuntament, porten a terme un feix ampli d’accions de dinamització.