79 paneres participen a la Mostra Agrícola
79 paneres participen a la Mostra Agrícola

Novament el pavelló Jacme March acull la mostra agrícola de Fira d’Espàrrecs de Gavà una veritable sala d’exposicions amb les tradicionals paneres de fruits del camp que les famílies pageses de la ciutat preparen amb grans dosis de paciència i moltes hores de dedicació. Enguany es poden admirar 56 creacions

Lots d’Espàrrecs

Després de valorar totes les paneres participants, el jurat ha donat a conèixer el resultat de la seva deliberació, els esperats premis a cada categoria. En la de lots d’espàrrecs, origen de la mostra, el primer premi ha estat concedit a Narcís Sanfeliu, el segon premi ha estat per a la família Purset Tarrida i el tercer premi l’ha rebut Martina Codinach.

Cistelles de qualitat

En la categoria de paneres de qualitat de verdura fresca, el primer premi ha estat per a la família Vives Rosa, el segon premi ha estat atorgat a Andreu Margarit i el tercer premi l’ha rebut Martí Vives.

El primer premi ha estat per a la família Vives Rosa
El segon premi ha estat atorgat a Andreu Margarit
El tercer premi l’ha rebut Martí Vives.

Paneres artístiques de verdura fresca

En la categoria de paneres artístiques fetes amb verdura fresca, el primer premi ha estat atorgat a la família Reyes Lladó, amb una recreació d’una ballarina en moviment, el segon premi ha estat per a Carme Roig, per la reproducció de diversos déus egipcis i el tercer premi ha estat per a la Carla i el Biel Roig per la recreació d’un gos amb la seva caseta.

El primer premi ha estat atorgat a la família Reyes Lladó
El segon premi ha estat per a Carme Roig
El tercer premi ha estat per a Carla i Biel Roig

Llavors

En paneres artístiques fetes amb llavors el primer premi ha estat per a Josep Olivella per la reproducció de la senyera de l’Orfeó Català, el segon premi ha estat per a Joan Margarit Querol, amb un quadre d’un cavall arrosegant una càrrega de branques, mentre que el tercer ha recaigut en Neus Sanfeliu per un quadre d’una princesa acaronant un lleó

El primer premi ha estat per Josep Olivella
El segon premi ha estat per a Joan Margarit Querol
El tercer premi ha estat per a Neus Sanfeliu