Sisena edició del Festival de percussió
Sisena edició del Festival de percussió

Dissabte, 8 de juny, el Parc de la Torre Lluc acollirà, des de la 10 del matí i al llarg de tot el dia, la sisena edició del festival de percussió Més que Ritmes, organitzat per l’entitat local Sonaquetomba.

La festa arrencarà a les 10 hores i fins a les 12 hores estarà actiu l’Espai Petits, on els infants podran venir a construir, a tocar i a descobrir la percussió. A les 11 hores s’ha programat l’actuació dels Petits Timbalers. A les 11.30 un viatge sonor amb Music Training Lab i, per apuntar-se cal escriure mesqueritmes@gmail.com . El preu de l’activitat és de 10 euros. A les 12 hores, es podran escoltar el contacontes “El conte més bonic del món” a càrrer de Gerard Mallorquí.

A les 13.30 hores arribarà un altre dels moments més esperats i divertits: el concert vermut a engunay amb Arena y Mar. Aromes de la costa llatinoamèricana amb els seus tambors, danses i alegría.

A la tarda, el festival es reprendrà a les 17 hores amb la proposta de Drum Circle on es convida tothom a unir-se per tocar en comunitat. A les 9.30 hores es farà un cercavila de batucades celebrant els 10 anys de Soanaquetomba amb inici i final a la Torre Lluc i un passeig pels carrers de Salvador Lluc, el Centre, Sant Isidre, Sant Pere, Màrtirs del Setge i la Rambla.

Al voltant de les 21.30 hores Lluís Molas guiarà una jam sesión de percussió, a les 23.30 hi haurà una actuació de Sonaquetomba i la festa finalitzarà de matinada amb un concert.