80 aniversari de Batman al Barnasud

El Centre Comercial Barnasud acull fins el 25 de maig – tots els dijous i divendres de 17 a 21h i els dissabtes de 12 a 14h i de 17 a 21h – l’esdeveniment Batman Expo 80 Aniversari, una activitat que estarà present de forma exclusiva al Centre Comercial Barnasud amb l’objectiu de commemorar el 80 aniversari de Batman i portar diversió per a tota la família.

En l’exposició es poden veure diverses escultures de mida real d’alguns dels Batman més reconeguts de la història. A més, els visitants podran descobrir diverses dades curioses del superheroi en cadascuna de la vitrines, així com viure una experiència única, gràcies als jocs i videojocs protagonitzats pel superheroi més famós de DC Comics.

El Centre Comercial Barnasud disposarà a més d’una àrea de jocs on els nens podran gaudir amb una àmplia selecció de joguines i disfresses del seu superheroi favorit, mentre que per als adults es dedicarà un espai que celebra la història dels videojocs de Batman. Amb la finalitat de contribuir a una experiència completa, els visitants del centre comercial podran realitzar-se fotografies en el photocall que el centre ha dissenyat especialment per a l’ocasió amb escenes de còmic de Batman.

Promoció amb tiquets de compra

Els clients que presentin un mínim de 2 tiquets de compra per un import igual o superior a 30€ (tiquets acumulats) en el Punt de Informació de Barnasud podran aconseguir a més un regal oficial de Batman.

Amb aquest esdeveniment en exclusiva de Batman, el Centre Comercial Barnasud reafirma el seu compromís amb l’oci i la cultura, així com amb els seus visitants, creant espais on els clients del centre puguin gaudir de moments inoblidables, i on puguin passar el seu temps lliure, connectar-se, comprar, relaxar-se i compartir experiències memorables.

Segons Francisco Lambea – gerent del Centre Comercial Barnasud, “des de Barnasud hem volgut oferir als visitants una experiència única amb motiu del 80 aniversari de Batman, a través de diferents activitats dissenyades per a tota la família. Per a nosaltres és important proporcionar experiències exclusives i diferents per a posicionar el centre com una destinació d’oci i per a passar-ho bé en família” entre altres.