La Jugateca Ambiental a la platja funcionarà els caps de setmana d'octubre i novembre
La Jugateca Ambiental a la platja funcionarà els caps de setmana d'octubre i novembre

Dissabte, 9 d’octubre, comença la nova temporada d’activitats a la Jugatecambiental de la platja de Gavà, segons informa l’Ajuntament de Gavà a través de la seva página web. Es tracta d’un espai familiar, lúdic i educatiu situat entre l’avinguda del Mar i el passeig Marítim. Obrirà els dissabtes i diumenges d’11.30h. a 14h finals a final de novembre amb aquesta programació.

Per a aquest dissabte,a partir de les 12h, està prevista la realització d’un taller sobre hotels d’insectes; veurem com es construeixen i coneixerem la seva utilitat per preservar i ajudar a augmentar la biodiversitat i la fauna auxiliar.

Per al diumenge, 10 d’octubre, també a partir de les 12 hores, està prevista l’activitat d’educació ambiental “Endinsa’t a l’aigua i l’energia de casa”. A més de les activitats els petits podrán gaudir de l’espai de joc.

La Jugatecambiental és una iniciativa de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gavà, i té com a objectiu oferir un espai de joc i experimentació en família tot promovent el respecte a l’entorn i posant èmfasi en els valors ambientals de la platja de Gavà.

L’accés a la Jugatecambiental és lliure i gratuït, i cada diumenge es pot gaudir de l’espai de joc lliure i també participar a les activitats programades per a tota la família.

Les activitats se seguiran duent a terme seguint els protocols de mesures de seguretat preceptives.