90 participants a la bicicletada a la platja
90 participants a la bicicletada a la platja

Un total de 90 persones van prendre part, diumenge, en la bicicletada a la platja organitzada per la Unió Muntanyenca Eramprunyà (UME) . L’activitat la fan des de ja fa molts anys per celebrar els successius aniversaris de l’entitat, i de fet aquesta és només una de les moltes activitats que organitzen aquests dies amb motiu dels 60anys que compleix la UME.

La sortida es va fer des de la seu de l’entitat a les 9 del matí i es va tornar cap a la una del migdia. El grup va baixar per l’avinguda Bertran i Güell acompanyats per la Policia Local fins Can Torelló. Després es van agafar diversos camins agrícoles fins arribar a la platja, on es va fer un esmorzar popular. Finalment la tornada ja es va fer tota sencera pel carril bici.

El recorregut des del local de la UME fins a la platja és d’uns 4 ó 5 quilòmetres d’anada i el mateix de tornada. L’activitat, que estava oberta a tothom, va comptar amb la participació de l’alcaldessa Gemma Badia

El mateix diumenge també es va fer una visita oberta al Castell d’Eramprunyà. En aquesta jornada, a més de la visita guiada, es van respondre les preguntes dels presents.