A Gavà guanyes

Gavà, ha presentat la campanya ‘A Gavà guanyes’, una iniciativa que neix del treball conjunt de les associacions de comerciants Unió de Botiguers de Gavà i L’Illa Gavà, amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local, a través d’una targeta de fidelització gratuïta. Cada habitant del municipi podrà disposar de la seva targeta, i a mesura que vagi fent-la servir en cada un dels establiments associats, anirà acumulant punts que li permetran obtenir descomptes en futures compres.

“L’objectiu és que les dues associacions anem de la mà, i incentivar l’ús de la targeta ‘A Gavà guanyes’ entre els compradors de la ciutat”, assenyala Abraham Vázquez, Vicepresident de la Unió de Botiguers de Gavà.

“Amb aquesta campanya pretenem unir sinergies entre les dues associacions, que sumem perfils d’associats diferents, amb l’objectiu comú de fidelitzar els clients perquè realitzin les seves compres al municipi”, afirma Vanessa Righetti, tresorera de L’Illa Gavà.

Presència a la Fira d’Espàrrecs

La marca ‘A Gavà guanyes’ ha escollit una important cita per donar a conèixer les bondats de la targeta , i és per això tindrà una presència destacada en la 66º edició de la Fira d’Espàrrecs que se celebrarà del 26 al 28 d’abril.

Així, tots aquells que es facin una fotografia amb el marc selfie de la campanya al recinte firal, amb el hashtag #sorteigagavaguanyes, podran participar en el sorteig de xecs regals, valorats en més de 100 euros, per a utilitzar en els establiments associats.

Més sobre ‘A Gavà guanyes’

La plataforma ‘A Gavà guanyes’, neix a partir del treball en comú de les associacions de comerciants de la Unió de Botiguers de Gavà i L’Illa Gavà amb l’objectiu de crear un portal de trobada entre els comerços del municipi i els seus veïns, així com informar de tots els esdeveniments i novetats que es produeixin a la localitat. La marca compta amb una targeta de fidelització gratuïta, amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local.