A presó un lladre especialitzat en robatoris a interior de vehicles
Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 15 de febrer un home de 23 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori o furt d’ús de vehicle, conduir sense haver obtingut mai permís i trencament de condemna. També se l’acusa l’autoria de 198 robatoris amb força a interior de vehicle.

La investigació es va iniciar a mitjans del mes de desembre quan els agents de la comissaria d’Esplugues van tenir coneixement de la sostracció d’un vehicle en un pàrquing comunitari al mateix municipi. L’autor dels fets havia accedit a l’interior del pàrquing per una de les escales d’accés i havia sostret un dels cotxes estacionats.

Gràcies a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat i les gestions d’investigació, els agents van aconseguir identificar el presumpte autor, un jove de 23 anys que acumulava 98 detencions per robar a l’interior de vehicles.

A més, tenia en vigor diverses ordres de detenció de les unitats d’investigació de les comissaries d’Esplugues, Gavà, l’Hospitalet i Sant Feliu per la seva relació amb 198 robatoris amb força a interior de vehicle estacionats en pàrquings, privats i públics, comesos en els darrers mesos.

Els agents van determinar que el presumpte autor actuava amb el mateix modus operandi i la majoria de les vegades aprofitava la sortida o entrada dels usuaris per accedir a l’interior de les instal·lacions i trencar els vidres dels vehicles amb l’objectiu d’endur-se els objectes de valor del seu interior.