A punt per a la Jornada de cultura popular 2018
Cartell de la Jornada de Cultura Popular de Gavà

Gavà celebra aquest dissabte la seva Jornada de Cultura Popular i Tradicional. Es tracta d’una gimcana familiar carregada de jocs, proves, endevinalles, i diversos tipus de reptes, relacionats tots amb la cultura popular i tradicional del nostre municipi. La gimcana començarà a les 17:30h. al Parc de la Torre Lluc.

L’objectiu d’aquesta activitat de caire familiar és construir un puzle gegant ple d’icones característiques gavanenques com ara bèsties de foc, gegants, gegantons, danses o timbals. La jornada estarà amenitzada per un joglar molt especial, amb moltes sorpreses amagades, que els participants hauran de trobar. Tots els qui participin en aquesta gimcana s’emportaran, a més, un record dels Xerinolis.

Fins aquest 13 de setembre es poden formalitzar les inscripcions per participar-hi. O bé per correu electrònic a l’adreça cultura@gava.cat, o bé per WhatsApp al número 619 628 861. Els qui ho prefereixin també es poden inscriure el mateix dia 15 a l’espai central de la Torre Lluc.

Les entitats que organitzen aquesta gimcana són: Agrupació de Gegants i Gegantons; AeiG Roc del Migdia; Bastoners de Gavà; Castellers de Gavà; Companyia General del Foc; Esplai El Mamut d’Ausiàs March; Esbart Brugués; Grallers l’Anguila de Gavà; Sonaquetomba; i Unió Muntanyenca Eramprunyà.