AAVV Centre organitza concurs pessebres

L’Associació Veïnal del Barri organitza la vuitena edició el seu concurs de pessebres, una iniciativa on hi poden participar tots els naixements que estiguin ubicats al terme municipal de Gavà. La organització ha establert 3 modalitats amb els seus corresponents premis: el pessebre popular/tradicional, el pessebre artístic i el pessebre original.

Les inscripcions es podran fer fins el 15 de desembre de 2017 trucant al telèfon de l’Associació (936336186) o enviant un e-mail a avbcdegava@gmail.com. També es pot fer presencialment al local de l’entitat els dimarts, de 18 a 20 hores, (carrer de Salvador Lluch, 6 1r).

La visita del jurat es farà el dia 27 de desembre. Per tant, durant aquest dia hi haurà d’haver necessàriament algú al domicili on s’hagi instal·lat el pessebre. Les franges horàries aproximades de visita es podran proposar per part del concursants en el moment de la inscripció. El fet de no poder accedir a la visita del pessebre per part del jurat el dia assignat, comporta la impossibilitat de poder valorar-lo i, en conseqüència, l’opció a obtenir premi.

El veredicte del jurat i lliurament de premis es tindrà lloc a la seu de l’Associació Veïnal del Barri del centre el dia 12 de gener de 2018.