Acord del CF Gava amb EF Gavà

Després de moltes setmanes de contactes i converses, el CF Gavà ha anunciat públicament un acord amb l’Escola de Futbol Gavà per tal de col·laborar en l’intent de retornar al club blaugrana a la Tercera Divisió.

Amb aquest acord, el CF Gavà aconsegueix tornar a vincular un club de base futbolística d’elit, mentre que l’EF Gavà podrà donar sortida als seus juvenil, tal i com succeïa a principis d’aquesta dècada.

En aquest acord, també cal destacar que l’EF Gavà es farà càrrec del Juvenil A del CF Gavà, així com de la gestió esportiva del primer equip blaugrana. Per aquesta escomesa, s’ha delegat les funcions a Manuel Serrano com a entrenador i a Albert Poch com a director esportiu.

Manuel Serrano, és un amant del futbol de posessió igual que Poch, el seu esquema habitual és el 4-3-3, el qual al tram final de temporada ja vam veure a l’estadi blaugrana. En els seus inicis a l’EF Gavà va aconseguir pujar el Juvenil A a Divisió d’Honor, i posteriorment ha realitzat dues campanyes històriques amb el primer equip del CF Begues: la primera, tornant l’entitat a Segona Catalana, i la darrera, amb una històrica tercera posició, a tocar dels llocs de promoció a Primera Catalana.

De la seva banda, Albert Poch també és un vell conegut per a l’afició gavanenca. De la seva mà es van aconseguir 4 grans temporades a la Tercera Divisió, amb l’equip a la zona mitjana de la taula, excepte la 2013/2014 amb la salvació agònica contra el Santboià. Durant aquest transcurs, Poch va sumar 172 partits oficials, amb 58 victories, 40 empats i 71 derrotes. Amb aquests números es col·loca en la 5 posició de tècnics amb més partits de la història del club. A més, durant la seva etapa com a entrenador també va fer debutar fins a 28 juvenils, com ara Albert Alegre, David Jiménez i Luca Ferrone.

A partir d’aquest moment s’obre una nova etapa per totes dues entitats amb un acord que esperem que doni ràpidament els seus fruits.