Acord entre el CBS i el Projecte Softbol

El Club Beisbol i Softbol Gavà i el Projecte Softbol Gavanenc han arribat a una sèrie d’acords per millorar la relació entre les dues entitats i treballar plegats d’ara endavant. Entre els acords hi ha la voluntat d’organitzar conjuntament diferents torneigs i crear un nou equip femení sub-13, a partir de gener, amb l’objectiu, segons Sophie Regnard, presidenta del CBS Gavà “de poder competir a en categoria estatal”.

Tot i l’acord, no hi haurà fusió i és que segons Miquel Arbós, president del projecte Softbol Gavanenc, “de cara obtenir beneficis tant de la Federació Catalana, com de l’Espanyola, ens convé seguir existint com a clubs independents”. Tot i això, sí que han aclarit que el que el CBS se centrarà en la categoria masculina i Projecte Softboll en la femenina.

L’esmentat acord arriba en un bon moment per ambdues entitats que poc a poc han anat creixent i ja acumulen prop de 150 fitxes esportives

Segons Sophie Regnard “tenim infants seleccionats en diversos torneigs, la qual cosa ens enorgulleix i esdevé una forma de donar prestigi i promoció al nostre club i al nostre esport

Miquel Arbós creu que “tot i que beisbol i softbol són esports minoritaris resulten molt divertits i enganxen. Jo mateix no els coneixia i arran del meu fill ara en sóc un apassionat”.

La bona relació entre ambdós clubs també ela permetrà fer ús de les instal·lacions esportives de can Torelló d’una manera més eficient.