Acte central de campanya del PSC a Gavà

El PSC Gavà va organitzar aquest dimecres l’acte central de campanya a la ciutat de cara als comicis d’aquest 23 de juliol. La Torre Lluc va esdevenir l’escenari d’un míting que va estar encapçalat per la ministra i exalcaldessa, Raquel Sánchez qui va estar acompanyada per la diputada Sonia Guerra, la també candidata, Cristina Padrol i l’alcaldessa Gemma Badia.

Gemma Badia va ser l’encarregada d’obrir els parlaments per demanar la mobilització de l’electoral d’esquerres diumenge ja que “ens juguem seguir avançant, treballant per millorar la vida de la gent, amb millors pensions i prestacions socials, salaris més dignes, una sanitat i educació pública de qualitat i també més seguretat, perquè això també és progrés per més el PP s’ho vulgui apropiar”. Badia afirma que “el PSC és la garantia més fiable, i no pas la dreta que menteix, nega el canvi climàtic i discrimina les dones i el moviment LGTBI”.

Cristina Padrol, de les JSC de Gavà i numero 25 al Congrés per Barcelona, va lloar el mandat de Pedro Sánchez dient que “tot i els molts moments complicats ha aconseguit aprovar més de 200 lleis que milloren la vida de la gent treballadora i que ara la dreta casposa amenaça destruir”. Padrol també va defensar els acords dels PSOE amb Bildu perquè “esdevé un èxit democràtic” i amb els independentistes ja que “cal escoltar els catalans i amb el diàleg s’ha pogut paralitzar el procés”.

La diputada Sonia Guerra va recordar els progressos assolits per Sánchez “malgrat les traves de PP i Vox, els que si guanyen configuraran un govern d’ultradreta, ultracatòlic i negacionista, amb Feijoó de president, qui ja ha demostrat que és un mentider, com ho van ser Aznar i Rajoy, i no vol que els treballadors guanyin més drets, per això estan disposats a derogar-ho tot per un model d’Espanya que ens recorda a la del Generalísimo”.

La ministra Raquel Sánchez va afirmar que “Pedro Sánchez és un lluitador i un home compromès amb el progrés, que va saber estar al costat de la gent durant la crisi sanitària” mentre que “el PP és el mateix que l’ultra dreta, que no només vol parar el rellotge, sinó retrocedir en el temps, negant la violència de gènere, oposant-se a la llei de l’avortament i retornant a l’armari el col·lectiu LGTBI”. Segons Sánchez “Feijoó mai ha sigut moderat i sí un mentider que s’amaga dels debats i només mira per la seva gent, els qui més tenen”. La candidata socialista també va recordar que “ha estat gracies al ‘sanchismo’ que ha tornat la calma a Catalunya quan hi havia un xoc de trens” i que “si ara guanya la dreta és probable que torni la deriva independentista”.