CUP annaAnna Gabriel durant la seva intervenció en el míting celebrat al passeig Maragall

Anna Gabriel creu que, “el país desbordarà el pacte del Junts pel Sí”

En una acte celebrat a Gavà va assegurar que la gent que vota a la CUP “sap el que vota jo no se si la gent que votarà Junts pel Sí ho té clar”.

La número 2 de la candidatura de la CUP per Barcelona, Anna Gabriel, ha advertit a Junts pel Sí que “hauran de donar explicacions si fan descarrilar el procés perquè volen posar al capdavant a Artur Mas”. Gabriel creu que “molta gent que votarà JxSí no comparteix el fet que posin com a condició ‘sine qua non’ que Mas sigui president i, per tant, creiem que el país desbordarà aquest pacte”.

 

Anna Gabriel va fet aquestes declaracions en l’acte electoral celebrat, diumenge, al passeig Maragall davant un centenar de persones i on també van participar Isabel Vallet ex diputada al Parlament i Andrés Bodalo, membre del Sindicato Andaluza de Trabajadores (SAT).

 

Gabriel creu que els pactes que s’hagin fet entre CDC i ERC “formen part de l’entramat de Junts pel Sí i els vinculen a ells, no a la resta”.  Sobre la posició de JxSí de posar com a condició que Artur Mas sigui president, Gabriel ha apuntat que “de la mateixa manera que ells posen aquesta condició, per nosaltres és irrenunciable que si hi ha una majoria d’escons i vots es faci una DUI”. Gabriel també ha assenyalat que una condició innegociable de la CUP és que “el nou govern no estigui conformat per persones que tinguin responsabilitats directes amb les retallades, les privatitzacions o la corrupció”.


Segons Gabriel, la candidatura independentista exigirà a partir del 28-S que “s’aturin els desnonaments, que es deixin d’ofegar els Ajuntaments amb la Llei LRSAL i que ens comencem a desconnectar de la Llei Wert”.Per nosaltres no demanarem res, però per les classes populars no recularem ni un minut”, va apuntar la número dos de la CUP.