Acte de reconeixement a la Policia Municipal 2021
Acte de reconeixement a la Policia Municipal 2021

Aquest dilluns s’ha celebrat l’acte de reconeixement a la Policia Municipal, un esdeveniment que habitualment es feia a la sala de Plens, coincidint amb el dia del Patró, Sant Miquel, però que per raons sanitàries s’ha fet en format més reduït a la sala d’actes de la biblioteca Josep Soler Vidal.

Durant l’acte, que ha estat encapçalat per l’alcaldessa Gemma Badia i el cap de la Policia Municipal, Pedro Fernández, s’han lliurat les felicitacions als agents per actuacions meritòries i s’ha destacat la trajectòria Dionisio Huertas i Roberto Basa, que aquest any es jubilen.

Fernández ha admès que “tot i que aquest any està essent dur, el cos ha demostrat que cada vegada és més professional i ofereix un servei de millor qualitat que la ciutadania aprecia i ens transmet més confiança” i ha demanat unió entre tots perquè “som com una família que ens hem de protegir per arribar a casa sans i estalvis”.

Gemma Badia ha volgut també “agrair la tasca i entrega dels agents” i a la vegada els ha demanat “estar a l’alçada de les exigències de la ciutadania en matèria de seguretat i mobilitat” essent conscient del “vostre esperit de servei i vocació per servir i protegir-nos”. L’Alcaldessa ha assegurat que “s’ha invertit en recursos materials en els darrers mesos” i que encara es faran més millores. En aquest sentit, ha dit que es compromet a “treballar per ampliar la plantilla i també en eines tecnològiques que permetin estalviar paperassa en molts dels tràmits”.