Acte de reconeixement a la Policia Municipal
Acte de reconeixement a la Policia Municipal

Aquest dijous s’ha celebrat l’acte de reconeixement a la Policia Municipal, un esdeveniment que habitualment es feia a la sala de Plens, coincidint amb el dia del Patró, Sant Miquel, però que enguany i arran de la pandèmia ha calgut canviar de dia i de format. En aquesta ocasió, ha tingut un caràcter més íntim, a l’exterior de la comissaria, respectant les distàncies de seguretat per evitar contagis i sense el tradicional lliurament de mencions als mèrits.

Durant l’acte, que ha estat encapçalat per l’Alcaldessa Raquel Sánchez, el cap de la Policia Municipal, Pedro Fernández, ha esmentat els agents que han rebut reconeixement per un total d’11 actuacions meritòries i també s’ha destacat la trajectòria dels agents Carricondo, Alcobendas i Cortés que aquest any es jubilen. Fernández ha admès que “aquest 2020 està essent molt dur perquè amb la pandèmia hem hagut de treballar més i amb l’afegit de les mesures de protecció. També ha calgut intensificar les campanyes de control i sanció que, tot i esdevenir essencials, no són mai del nostre grat”.

Raquel Sánchez ha volgut també “agrair la tasca i entrega dels agents que, amb la covid-19, està sent especialment intensa, però més necessària que mai. L’Alcaldessa ha recordat que “durant el confinament, la societat ha pogut constatar que la vostra feina i el vostre rol són claus per al bon funcionament de la ciutat. Heu ajudat a les persones més desvalgudes i heu estat propers, per exemple, anant davant de les cases a felicitar aniversaris, però a la vegada heu sancionat quan ha calgut fer complir la llei”.

Sánchez ha volgut transmetre als policies un missatge de “coratge i optimisme i convidat a “fer-lo extensiu a la resta de ciutadania com a servidors públics que sou, ja que la situació és molt complexa i hi ha moltes persones que ho estan passant molt malament, raó per la qual es respira un ambient lògic cansament i certa crispació”.

L’Alcaldessa ha dit que “cal transmetre a la població que la policia està per ajudar i també per fer complir la normativa perquè ens hi estem jugant molt”. Així mateix, ha apel·lat a “la responsabilitat individual per vetllar per la salut de tots, com a col·lectiu, i a seguir treballant plegats perquè la ciutat rutlli”.

 

 

PUBLICITAT