ppcviernes

 

 

 


 ppcviernes

Dolors Montserrat i Mónica Parés, a la plaça de la Pagesia

Dolors Montserrat: “Som la garantia de futur”

La candidata del Partit Popular fa campanya a Gavà i incideix especialment en les mesures econòmiques que porten al programa electoral per crear llocs de treball

La candidata número 4 del Partit Popular per la província de Barcelona, Dolors Montserrat, va visitar Gavà en el marc de la campanya electoral acompanyada per la plana major del partit encapçalada per la portaveu del grup municipal, Mónica Parés. Els populars van repartir, a la plaça de la Pagesia, fulletons informatius i van oferir una xocolatada popular. Montserrat va advertir el que està en joc a les eleccions del 20 de desembre: “Ens hi juguen moltíssim, tots els catalans i la resta d’espanyols. Ens hi juguem tornar a les polítiques d’esquerres, socialistes, de tripartit perquè ens hi podem trobar a Espanya que ens acabi governant un tripartit que només ens portaria al 2011 amb l’últim període de Zapatero on es van destruir tres milions i mig de llocs de treball”.

 

Montserrat va explicar que és important votar al PP el proper diumenge perquè “som la garantia de futur, la garantia de creació de llocs de treball, la garantia de la preservació de les nostres pensions i la garantia de l’estat del benestar”.

 

En el terreny de les promeses electorals, la diputada popular es va centrar en les mesures laborals que ha impulsat el seu partit en aquesta legislatura i va anunciar que la intenció del PP es aprofundir en aquestes reformes laborals .”Entre les propostes que presentem es troba la de que tots els jubilats que es vegin amb la capacitat de continuar treballant ho puguin fer i sense pagar IRPF amb lo qual guanyem una persona treballant i a la vegada estalviarem una pensió. Altra mesura és que qualsevol persona que no tingui feina, que entri a treballar, no haurà de pagar impostos durant el primer any i, a més a més mes, l’empresa, si fa un contracte indefinit no haurà de pagar impostos dels primers 500 euros”. Montserrat va explicar que el seu partit té per objectiu arribar al 2020 amb 20 milions de persones treballant, és a dir que “volen aconseguir en 4 anys crear dos milions nous de llocs de treball. Ho podem fer, ho hem demostrat al 2014 i 2015 creant un milió de llocs de treball i per tant podem aconseguir aquets repte”.

 

La candidata va demanar a la gent que voti al PP que no faci experiments “demano la confiança cap al Partit Popular que la gent no provi, no faci invents de bomber. Al Partit Popular tenim molt clares les prioritats. Votar el Partit Popular és votar previsibilitat, votar al PSC és retornar a la  crisi, votar a Podemos és anar a Grècia i votar a Ciutadans és màrqueting, però que quan es rasca no saps que hi ha darrere”.

 

La comitiva popular va aprofitar la presència de la diputada per fer un volt pels carrers de Gavà i es va aturar en el pessebre instal·lat a la plaça de Josep Tarradellas. Mónica Parés va demanar el vot popular i li va dir a Montserrat que “tornarà a ser diputada perquè ella pot aportar equip, experiència i projecte que és el que necessita en aquests moments el nostre país”.

 

PUBLICITAT