Activitats del Petit Sant Pere 2019

La Festa Major de Gavà presenta novament un feix d’activitats ampli pensat per als més petits. Es tracta de la Festa del Petit Sant Pere i, en aquesta ocasió els podreu trobar al Parc del Mil·lenni, a tocar de l’auditori Marc Grau.

Es tracta de tot un seguit de propostes per viure la Festa en família d’una manera lúdica, creativa, imaginativa, divertida i experimental.

Així divendres es va viure la Festa d’aigües. Jocs i proves interactives i divertides amb tot tipus de material amb l’aigua com la protagonista. També es va fer una gimcana de proves, amb activitats diverses per demostrar habilitats, rapidesa i enginy. Una altra opció és l’espai de les biblioteques per a petits lectors i tallers familiars. També hi va haver un taller pràctic on es va ensenyar a preparar begudes saludables i a la vegada a evitar el malbaratament alimentari a les nostres llars. Amb aquest afany es va fer una recepta d’aprofitament. De la seva banda, i per celebrar la revetlla i l’inici de la festa del patró, es va assaborir un berenar amb coca per a tothom i, tot seguit, els qui ho van voler van cantar en un karaoke les peces dels seus dibuixos i sèries preferides o les que estan de moda.

Més activitats per dissabte

Sonarium: El so és el protagonista d’aquest espai de joc, de descoberta i dexperimentació musical per a infants de 0 a 4 anys. L’espai és ple d’instruments afinats instal·lats sobre diverses estructures que permeten que els nens i les nenes hi accedeixin de forma fàcil i natural. En aquest espai de descoberta i d’experimentació musical el llenguatge és el joc sonor. I tot jugant amb la música i els instruments, els petits s’apropen al llenguatge musical.

Enginys eko-poètics: Aquí cada enginy planteja un repte, un espai atemporal, una mirada creativa als objectes i a l’entorn quotidians. Els enginys eko-poètics són un conjunt de maletes convertides en jocs originals creats a partir de materials recuperats i basats en principis de l’electricitat, l’electrònica i les energies renovables.

Mestres cuiners de la ciutat: Tallers de cuina en què les persones grans ensenyen els nens i nenes petits i grans a fer uns plats saludables i amb molt de gust. La mainada gaudirà una estona fent de cuiners i podran emportar-se els plats que hagin elaborat. Hi haurà receptes sense gluten.

Espectacle de Pallassos Sense Fronteres: Gaudirem d’un espectacle en clau d’humor. L’entitat PSF treballa per millorar la situació emocional de la infància que pateix les conseqüències dels conflictes bèl·lics i els desastres naturals a través de les arts escèniques.