Els divendres estarà destinat a activitats culturals i es duran a terme a la terrassa de La Casa Gran, un espai molt acollidor on es faran concerts de grups joves locals i monòlegs. Cal dir que des de La Casa Gran s’està creant un col·lectiu de joves que dinamitzaran aquests monòlegs. Els interessats a participar-hi, s’han de posar en contacte amb Gavà Jove i on els explicaran com participar.

Els dissabtes estaran destinats a les activitats esportives, amb diferents tornejos de diferents esports. El 9 de juliol estarà destinat al futbol sala i es farà una competició amateur per equips de 5 a 8 persones a les pistes del Marcel·lí Moragas. El 16 de juliol es dedicarà al bàsquet 3×3 i es jugarà una competició amateur per equips de 3 a 6 persones a les mateixes pistes. El 23 de juliol, se sortirà a la platja a fer un torneig de vòlei platja, per equips de 5 a 8 persones. Cal destacar que els equips hauran de ser mixtes.

Les activitats estaran dinamitzades per l’equip de dinamitzadors/es de La Casa Grani pels educadors de carrer, que des del mes de maig han reiniciat el seu treball de dinamització de joves a l’espai públic.

“Si estàs interessat a participar en aquests tornejos, posa’t en contacte amb Gavà Jove, o vine a La Casa Gran i te n’explicarem el funcionament. També pots sol·licitar informació a través de les xarxes @gavajove, adreçar-te a l’equipament, enviar un correu a lacasagran@gava.cat, o trucar al 618 76 27 72″ informen des del Departamet de Joventut de l’Ajuntament de Gavà.