gent gran
Aquest és el Casal Municipal de la Gent Gran de Can Tintorer

Ja estan obertes les preinscripcions pel programa d’activitats municipals adreçades a les persones grans que organitza cada any l’Ajuntament de Gavà. El període d’aquestes preinscripcions va començar ahir dilluns, 28 d’agost, i s’allargarà fins el proper dimarts, 5 de setembre. Per formalitzar-la cal anar a un dels casals municipals de la gent gran (El Centre, Can Tintorer i Torre Lluc), encara que també es pot fer online aquí. L’horari en aquests casals per realitzar la preinscripció és de dilluns a divendres de 10:00 a 13:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores.

En aquesta preinscripció s’obté un número de prematrícula que entrarà en un sorteig posterior on es decidirà l’ordre d’inscripció. És molt important que, en el moment de realitzar la preinscripció, s’indiqui clarament el casal de referència on es vol formalitzar després la matrícula.

El sorteig informàtic que determinarà dia i hora per poder fer la inscripció als cursos tindrà lloc el dijous, 7 de setembre. La llista amb els resultats es penjarà en els tres casals aquell mateix dia.

La matriculació presencial en els cursos, que es farà per rigorós ordre de sorteig, es farà entre els dimarts 12 i 26 de setembre. Cada usuari haurà d’anar a fer aquesta matriculació al casal que li hagi estat assignat prèviament.

Finalment, el dilluns 2 d’octubre serà el dia en que donaran inici aquestes activitats que estan adreçades a persones empadronades a Gavà, més grans de 65 anys, i persones entre 60 i 65 anys que actualment no es trobin actives laboralment. Hi ha activitats molt variades per a tots els gustos i aptituds. Per exemple, entre els tallers que s’hi portaran a terme hi ha de sardanes, de salsa, o de risoteràpia, entre altres. També hi ha un espai d’assessorament en noves tecnologies o diversos cursos d’activitat física, entre moltes altres opcions.