Activitats infantils a la Fira 2019
Els infants poden aprendre a fer caixes niu.

Dins el marc de la 66ª Fira d’Espàrrecs de Gavà els nens i nenes també es poden divertir desenvolupant diferents activitats. Es tracta de l’espai temàtic dels “Petits Pagesos” a les pistes de bàsquet de l’avinguda Diagonal amb propostes sobre agricultura, els espàrrecs i la Fira i amb jocs i castells d’inflables. Així es pot participar en tallers de l’hort en safata, paneres artístiques de verdures, de melmelada i d’espàrrecs de fondant. També s’hi ha instal·lat un túnel de batutda a càrrec del Club de Beisbol i Softbol Gavà.

La Fira compta , un any més , amb l’espai pedagògic i didàctic “La Fira t’apropa als serveis de seguretat”, que en aquesta edició resta ubicat a la plaça de Jaume Balmes. De la mà dels cossos de seguretat de la ciutat, aquest dissabte els petits van tenir l’oportunitat de conèixer els vehicles oficies de la Policia Municipal i dels Mossos d’Esquadra i rebre consells de civisme i seguretat.

Enguany, l’empresa municipal PRESEC també compta amb el seu espai didàctic entre la plaça de Jaume Balmes i l’avinguda Diagonal amb una mostra dels seus nous vehicles i tallers familiars.