Actuació de Bombai aquest dissabte
Actuació de Bombai aquest dissabte

Un dels concert destacats d’aquesta Festa Major és la del grup Bombai que actuarà aquest dissabte, a partir de les 22.30 hores a la plaça de Francesc Macià.

Bombai són Javi (Veu), Vicente (Guitarra Elèctrica) i Ramón (Guitarra Acústica), tres amics amb molta passió i anys de música a la seva esquena que es van ajuntar per composar cançons amb la idea de formar un grup que reflectís els seus gustos i influències, les quals van des del pop-rock fins al reggae o música més independent. Els seus temes desprenen alegria i il·lusió.

El grup valencià es donà a conèixer al gran públic amb el seu single “Solo si es contigo”, un tema fresc i positiu amb un so pop-rock i un toc reggae molt cuidat que va comptar amb la col·laboració de la cantant extremenya Beu. única i personal del grup.

Els projectes musicals i audiovisuals en els quals treballa el grup actualment van lligats a uns valors determinats. Bombai usa la música com a vehicle conductor d’un missatge que busca fer millor el món en el qual vivim.