mercagava-24

mercagava-24Façana actual de l’entrada de MercaGavà

Adjudicat el projecte del nou Mercat de la plaça Catalunya de Gavà a Elecnor S.A i Mercadona S.A

 És el  primer pas pera  la reforma integral de MercaGavà

 

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Gavà ha aprovat adjudicar a les empreses Elecnor S.A i Mercadona S.A la concessió administrativa de l’ús privatiu d’una part del nou Mercat Municipal de la Plaça Catalunya. Aquesta concessió inclou la inversió necessària per a la construcció d’un nou mercat, ja que les actuals instal·lacions seran enderrocades i substituïdes per un edifici de nova construcció que també acollirà un supermercat i un aparcament soterrani, que seran explotats per aquestes dues empreses.

 

A partir d’ara s’enceta una segona fase de diàleg amb els actuals paradistes de MercaGavà per treballar de forma conjunta amb l’objectiu de concretar com es farà el nou mercat i com quedaran definides i distribuïdes les noves parades.

 

El nou MercaGavà tindrà una superfície total de 5.600 metres quadrats, 2.500 dels quals destinats a la venda a través de les noves parades i del nou supermercat. A més, l’equipament comptarà amb un aparcament soterrat de dues plantes amb capacitat per a 180 vehicles. La inversió prevista supera els 6 milions d’euros, inclou el cost del mercat provisional i aniran íntegrament a càrrec de les empreses concessionàries. És previst que les obres de construcció del nou mercat comencin el primer trimestre del 2014, una vegada les actuals parades de MercaGavà s’hauran traslladat a les instal·lacions provisionals que s’habilitaran a la plaça de Batista i Roca i on es podrà seguir prestant plenament el servei de mercat municipal fins que estigui enllestit el nou edifici.