catalunyasiqueespot

catalunyasiqueespot

Constitució de la delegació de Catalunya sí que es pot a Gavà

Representants de Podemos Gavà, EUiA i ICV van signar la “Declaració per al canvi social i polític a Catalunya” , el document que recull les propostes amb les quals es presenta la candidatura d’esquerres a les eleccions del 27 de setembre

El projecte de confluència Catalunya, sí que es pot, que engloba Podemos, ICV i EUiA ja compte amb una delegació a Gavà. Ahir a la tarda representants d’aquestes tres forces polítiques van subscriure el manifest funcional davant els mitjans de comunicació municipals. La candidatura d’esquerres, segons es recull en la “Declaració per al canvi social i polític a Catalunya”, té dos objectius fonamentals: donar resposta a “l’emergència social” actual i posar en marxa un procés per a decidir “la relació de Catalunya amb Espanya” on hi hagi obertes totes les opcions.

 

José Manuel Borrero, integrant del Consell Ciutadà de Podemos Gavà assegurava després de la signatura del document que Catalunya sí que es pot és l’únic partit que representa el poble i l’únic que pot formar un govern de la gent per a la gent”. Borrero considera que la principal prioritat del futur govern català és “parar les desigualtats socials que cada vegada són més remarcables”. 

 

Per al representat d’EUiA, Nico Sanz  “ara és el moment per canviar les coses, ara és el moment per donar un pas endavant, és el moment per acabar amb els desnonaments, amb la pobresa energètica, per ser solidari amb la gent que ho està passant malament. I Catalunya sí que es pot és l’alternativa real que tenim per fer-ho”. I va posar els exemples dels ajuntaments de Barcelona i Madrid on “s’està posant en marxa models socials on poc a poc i progressivament s’estan canviant les coses”.

 

El representant de la tercera força política que forma part d’aquest projecte polític, Víctor González, d’ICV Gavà va assegurar que Catalunya sí que es pot “és l’alternativa a tenir un govern real per a la societat, per a la ciutadania de Catalunya i fer fora als corruptes i tot tipus de manipulacions que s’han fet en els darrers anys”. González creu que “és el moment oportú per tal que la ciutadania decideix realment la Catalunya que vol per a ells i per a les futures generacions”.