Adisga ajuda a construir casetes de gos per a una protectora
Adisga ajuda a construir casetes de gos per a una protectora

Els usuaris i usuàries d’Adisga, l’entitat gavanenca integrada per persones amb discapacitat intel·lectual de Gavà, van prendre part, divendres passa, en una bonica iniciativa al parc de la Torre Lluc. En concret, van participar en un taller de construcció de casetes de fusta per a gossos en col·laboració amb la Fundación Trifolium

Aquesta organització va ser fundada fa 20 anys per la britànica Gemma Knowles i el seu marit, i és responsable de Canópolis, un refugi de 3,5 hectàrees al Parc Natural del Garraf, a Barcelona, en el qual actualment hi viuen viuen 100 gossos, 45 gats i cinc porcs.

Els animals de Canópolis viuen en semillibertat, s’alimenten amb dietes naturals, i es tracten combinant la medicina convencional amb les teràpies naturals (acupuntura, Flors de Bach, homeopatia, fitoteràpia i Reiki). En aquests anys, la fundació ha treballat per a convertir-ho en un referent de la protecció animal en el més ampli sentit de la paraula. És un projecte únic i pioner que busca formes innovadores d’augmentar el benestar dels animals. Canópolis no és només un refugi, sinó que és una plataforma de divulgació dels mètodes que es desenvolupen quant a la cura i salut dels animals.

El principal objectiu de la fundació és donar un exemple i inspirar a altres projectes, entitats, i persones en benefici dels animals en general.

Canópolis és un projecte holístic que inclou l’entorn: fauna, flora i medi ambient. El refugi s’integra en l’espai natural d’una forma harmoniosa que promou també l’ús de microorganismes, el reciclatge d’aigües pluvials i l’ús d’energia solar.